Bestelinformatie

Wisseldirect.be hecht er veel waarde aan om u uitgebreid te informeren over de transactietarieven, de transportkosten en de betaalmogelijkheden. Bekijk ze allemaal en vergelijk ze rustig met andere vreemd geld aanbieders.

Uiteraard kunt u bij Wisseldirect.be ook terecht voor uw zakelijke transacties. Indien u hierover geïnformeerd wilt worden verzoeken wij u het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Tevens treft u een overzicht aan met de antwoorden op de meestgestelde vragen. Wellicht zit het antwoord dat u zoekt daar ook bij. Stel anders uw vraag middels het contactformulier.

Verzendingskosten

Voor het verzenden van de valuta worden verzendingskosten in rekening gebracht. Het pakje wordt verzonden als aangetekende verzekerde waarde zodat de valuta verzekerd en bijgevolgd zonder risico bij u thuis worden afgeleverd.

De verzending bedraagt € 15,00 per pakje.

Betaalmogelijkheden

Bij Wisseldirect.be kunt u betalen middels Bancontact ( in samenwerking met Ingenico ePayments).

Nadat u in het bestelscherm uw bestelling heeft ingevoerd en gecontroleerd, gaat u vervolgens naar uw eigen vertrouwde bankomgeving waar u, middels Bancontact/Mistercash, kunt betalen. Uiteraard is dit alleen mogelijk indien u van uw eigen bank de mogelijkheid heeft gekregen om te internetbankieren.

Na betaling ontvangt u van Wisseldirect.be onmiddellijk een bevestigingsmail. Uw bestelling wordt vervolgens op het door u aangegeven adres aangeboden.

Bestelvoorwaarden

Wisseldirect.be ( handelsnaam van G.C.F. NV, geregistreerd onder ondernemingsnummer BE 0832.602.171 ) biedt u de mogelijkheid vreemd geld online te bestellen en te laten afleveren op een door u opgegeven werk- of privéadres.

Hierbij zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- Voor het plaatsen van een bestelling dient u minstens 18 jaar of ouder te zijn.

- U kunt bestellen tot een maximale tegenwaarde van € 7.500,00. Het minimum bestelbedrag is € 250,00.

- Nadat u uw aanvraag heeft ingevoerd, betaald en verzonden ontvangt u van Wisseldirect.be een mailbericht ter bevestiging van uw aanvraag.

- Zodra uw aanvraag is bevestigd zal de koers worden vastgelegd en niet meer veranderen.

- Wisseldirect.be houdt zich uitdrukkelijk het recht voor uw aanvraag aan te passen. Ons ordersysteem zal uw aanvraag automatisch afronden op de kleinst beschikbare coupure van de door u gevraagde valuta. Een hieruit voortvloeiende aanpassing in het door u te betalen en inmiddels overgeboekte bedrag in euro’s zal bij uitlevering van de vreemde valuta contant in euro’s met u worden verrekend en worden bijgesloten.

- Zodra uw aanvraag is bevestigd kan deze niet meer geannuleerd worden. Hier moet strikt genomen een vermelding komen van Art. VI.53 ( lid 2 , de levering of verstrekking van goederen of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de onderneming geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen ) Nieuwe Europese Richtlijnen Consumentenwetgeving in werking sinds 31.05.2014. ( meer informatie )

- Uitsluitend de door Wisseldirect.be aangegeven betaalmogelijkheden worden geaccepteerd.

- Na ontvangst van de betaling zal de door u opgegeven bestelling onmiddelijk worden verzonden naar het door u opgegeven adres. Binnen 3 werkdagen zal de levering worden aangeboden op het door u aangegeven afleveradres. Indien Wisseldirect.be een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Bij overschrijding van een termijn dient de wederpartij Wisseldirect.be schriftelijk in gebreke te stellen.

- Wisseldirect.be kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor latere levering als gevolg van geweld, staking en overige overmachtsituaties.

- U dient er rekening mee te houden dat er een legitimatiebewijs nodig is.

- Zendingen kunnen uitsluitend plaatsvinden naar adressen binnen Europa.

- Verzending naar postbussen is niet mogelijk.

- Indien de zending niet kan worden afgeleverd of niet wordt geaccepteerd door de in bestelling genoemde persoon of diens vertegenwoordiger op het aangegeven afleveradres, zal deze op uw postkantoor ter beschikking gesteld worden.

- Op alle transacties van Wisseldirect.be zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u opvragen en eventueel afdrukken.


Valuta calculator

Maak een keuze:
1 EUR = 1,1072 USD
EUR
USD
Leverbare hoeveelheid:
USD
Te betalen
EUR
Het maximum bedrag bedraagt € 7500.